Gipszkarton, gipszkarton ár

Gipszkarton - az anyag, amivel igényessé, elitté varázsolhatja otthonát!

Gipszkarton? A lehetőség adott: stílusos, korszerű, esztétikus álmennyezetek, tetőterek, válaszfalak, előtétfalak  - szolid áron!

A gipszkarton előnyei, gipszkarton ár

Üzletünkben kiváló minőségű gipszkarton rendszereket talál a tetőtér beépítéséhez, válaszfalak és mennyezetek kialakításához. A gipszkarton ára rendkívül kedvező, ezért alkalmazása jelentős költségmegtakarítást eredményez a hagyományos válaszfal-, vagy mennyezetszerkezetek alkalmazásával szemben. Nemcsak esztétikus megoldást nyújt a régi, repedezett, károsodott falak, mennyezetek eltüntetésére, de helyet is adhat a különböző épületgépészeti szerelvényeknek és villamos vezetékeknek, kábeleknek, valamint a hő- és hangszigeteléseknek is. Mindezt a gipszkarton ár tekintetében kedvező feltételekkel teszi lehetővé.

Gipszkarton áraink:

normál gipszkarton (12,5 mm)
495 Ft/m2
1.188 Ft/tábla

tűzgátló gipszkarton

626 Ft/m2
1.503 Ft/tábla

impregnált (zöld) gipszkarton
787,5 Ft/m2
1.890 Ft/tábla


Az árak bruttó árak!

A gipszkarton szerkezetek nem teherbíróak, viszont gyorsan, egyszerűen megmunkálhatóak, a felszerelés után azonnal előkészíthetőek festésre, tapétázásra, hiszen nincs száradási idejük. Keresse Nálunk, nem fog csalódni!

gipszkarton ár

Hangulatos és praktikus – álmennyezetek gipszkartonból

Unja a sablonos, egyszerű kialakításokat? A gipszkarton rendszer álmennyezetként való alkalmazásánál a hagyományos, egyenes felületeket felválthatja mozgalmasabb formavilággal, világítástechnikával megfűszerezett kialakítás, így hangulatosabb lesz otthona lakótere. A gipszkarton álmennyezet a régi rossz állapotú mennyezetek eltakarását is szolgálja, ami jelentős esztétikai látványt nyújt. Gipszkarton álmennyezet segítségével tűzálló szakaszok kiépítésére is van lehetőség, valamint könnyű hozzáférést biztosít az álmennyezet fölötti térben elhelyezkedő gépészeti vezetékekhez, szerelvényekhez.

A gipszkarton álmennyezet több funkciót is elláthat egyszerre: általa csökken a belmagasság, ami a légtér, s így a fűtési terület csökkenését is jelenti, ennek eredményeképpen Ön faraghat fűtésszámlájából. A gipszkarton álmennyezet szerkezetére szigetelő anyagot helyezve magakadályozhatjuk, hogy a meleg levegő a külső térbe, vagy a felső szomszéd felé szökjön.
Látogasson el debreceni üzletünkbe, ha kedveli a hangulatos kidolgozást és a praktikumot!

gipszkarton ár - hangulatvilágítás

Hatékony és modern - gipszkarton tetőterek

Tetőterek esetében a fa vagy fém vázszerkezetre felerősített gipszkarton lapok lehetővé teszik a vízszintes vagy akár ferde síkok kialakítását is. A megfelelő hőszigetelés és páravédelem figyelembevételével viszonylag gyorsan és kevés anyag beépítésével, épületfizikai követelményeknek megfelelő lakótereket hozhatunk létre.
Könnyű és pénztárcakímélő megoldást nyújt üzletünk tehát akkor is, ha gipszkarton tetőtérről van szó!

Egyszerű és gyors – térelosztás gipszkarton válaszfallal

A gipszkarton válaszfalakat azért is tudjuk olcsóbban kivitelezni, mert elhelyezésüknél szükségtelen, hogy statikai terveket készítsünk. A gipszkarton válaszfalak alacsony önsúlyuk miatt nem kívánnak aljzat és födém megerősítéseket, ezért igény szerint bárhová elhelyezhetőek. Az építés befejeztével a válaszfalak felülete – csakúgy, mint a tetőterek esetében -, azonnal festhető vagy tapétázható. A gipszkarton falakat ár tekintetében olcsón, kialakítást figyelembevéve gyorsan és tisztán kínáljuk Önnek!

gipszkarton ár - profilok

Célszerű és esztétikus – gipszkarton előtétfalak

Már meglévő falszerkezetek akusztikai megerősítésekor vagy különböző vezetékek, esetleg más tárgyak esztétikusabb eltakarására alkalmazhatunk előtétfalakat gipszkarton rendszerből. Az ilyen megoldásoknak a speciális változata a száraz vakolat, amelyet ragasztható gipsszel rögzítünk a nyers téglafalon vagy betonfelületen. Az előtétfalak kivitelezésének módja megegyezik a válaszfalak építésének a technológiájával, kisebb eltéréssel.
Az általunk kínált gipszkarton rendszer bármelyike a marhának is megéri!


Koránt sincs vége!


Gipszkarton mennyezet léccel

A gipszkarton mennyezet léccel az említett tulajdonságai mellett kiváló megoldást biztosít a csúnyán zsaluzott födémeknél. Segítségével elkerülhető az időigényes vakolás.

Gipszkarton tetőtér profillal vagy tetőtér léccel

Használatukkal a tetőtereknek esztétikus külsőt adhatunk, gazdaságos lakótér kialakítását biztosíthatjuk könnyűszerkezetes konstrukcióban.

Gipszkarton szárazvakolat

A gipszkarton szárazvakolat olyan egyszerű, gyors és költséghatékony módszer a téglafalak burkolására, amellyel sokkal simább felület eredményezhető. Emellett klimatizáló hatása is van, a gipszmag párabeszívó tulajdonsága miatt.
Mint látja, a gipszkarton rendszereknek számos hatékony és praktikus felhasználási lehetősége van, amellett, hogy minden esetben esztétikus és igényes külsőt kölcsönöz otthona belterületének!

Mindezt kedvező gipszkarton ár mellett valósíthatja meg!

 

Kérje munkatársaink segítségét, amennyiben gipszkartont szeretne vásárolni!
Állunk az Ön rendelkezésére, debreceni üzletünkben!