Intelligens ház

Intelligens ház

Élmény és megtakarítás egyben – ismerje meg az intelligens ház előnyeit!


A jövő az automatizált világ. Az intelligens házvezérlés nemcsak az általa megteremtett komforttal, hanem életünk biztonságosabb és energiatakarékosabb megoldásával nyit utat a modernizált otthonok jövőjébe!

Hogy mit is jelent ez a marha igényes és komfortos rendszer? Képzelje, az intelligens ház segítségével távirányítóval, az otthontól távol akár telefonon vagy interneten keresztül is vezérelhetőek a redőnyök, lámpák, fűtési- és hűtési épületgépészeti rendszerek, vagy bármilyen elektronikus gépek. A vezérlőmodul érintőképernyőjének, programozott kapcsolóinak segítségével az otthonában lévő fogyasztókat könnyen vezérelheti. Ne csak csodálja, érezze át! Érdeklődjön debreceni üzletünkben, ahol a bemutatótermünk segítségével ízelítőt kaphat az intelligens ház modern élményéből! Ne hagyja ki!

intelligens ház

 

Ön tud az oltárian okos otthon alapfunkcióiról?

Önnek fontos a biztonság?

Egy jól kiépített intelligens ház nemcsak gazdaságosabbá teszi a háztartását, és karnyújtásnyira hozza a lakás berendezéseit, de vagyonvédelmi funkciót is betölt! Az úgynevezett jelenlét-szimulációval a rendszer visszaadja azokat a kapcsolásokat, amelyekben az ott lakók szokásait tükrözi (pl. lámpák, TV-k és egyebek ki-és bekapcsolása), ezzel megelőzve egy esetleges betörést. Amennyiben szükséges, riasztót is megszólaltat, behatoláskor hirtelen felkapcsolja az összes lámpát is a betörők elijesztése érdekében. Tűz-, vagy vízkár esetében üzenetet küld a mobiltelefonra. Próbálja ki milyen egy valóban intelligens ház! Mit veszíthet?

Kímélje pénztárcáját!

A fűtésoptimalizálással elérhető, hogy minden szobában a megfelelő időben a kívánt hőmérséklet uralkodjon. A rendszer a megújuló energiaforrásokkal is jól kombinálható.
Éjszakai áramra köthetők a nagy fogyasztók, így az éjszakai melegvíz előállítás is jelentős (akár 50%-os) költségcsökkentést jelenthet. Tovább is van, mondjuk még?

A világításszabályozással akár tíz százalékos is lehet az Ön megtakarítása! A rendszer segítségével (megfelelő hőszigetelés mellett) akár elérhető a passzív ház is.

intelligens ház - passzív ház

 

S ami a legfontosabb: az Ön kényelme!

A szabályzási beállításoknak köszönhetően az intelligens ház olyan komforti megoldásokkal szolgál, amelyek az Ön mindennapi életét könnyítik meg.

A gombnyomásra működtető fények, redőnyök, házi mozi, kertvilágítás, klíma vagy fűtés sokkal egyszerűbbé és hangulatosabbá teszik az otthon eltöltött napjait. Kihagyja? Ugye nem? Keresse a Hőszigetelés-Energia Kft. termékeit és szolgáltatásait!

 

Intelligens ház bemutató>>

Domintell szóró hőszigetelés>>