Nemesvakolatok és épület dekorációk

Épületfelújítás, festés, vakolás előtt áll?

Nemesvakolatok, kültéri festékek, impozáns épületdekorációk, és komfortos árnyékolástechnikai eszközök debreceni üzletünkben!


Átkozottul jó megoldás az Ön kényelme érdekében...
           ... hogy egy helyen szerezheti be a különböző épület dekorációs és kiegészítő termékeket!

Végre egy szaküzlet: minőségi vakolatok Debrecenben!

Színező vakolatok széles skálájával várjuk! Nálunk különböző színű és anyagú vakolatok közül választhat, így az Ön egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni!
A vakolatok anyagának összetétele nagyban befolyásolja azok tulajdonságait, azaz a lélegző képességet, gombaállóságot, repedésmentességet, valamint a vízállóságot.


Termékkínálatunkban megtalálhatóak a nemesvakolatok különböző fajtái, így a hengervakolat, a gördülőszemcsés és a kapart nemesvakolat is. Ezek a durvább hatású vakolatok biztosítják a modern, stílusos, igényes külsőt otthonának, ugyanakkor nappalijának is különleges éke lehet díszítő nemesvakolat.
Vékonyvakolataink az épület védelmére, hőszigetelő rendszer külső rétegeként, színes homlokzat kialakítására, régi és új, hagyományos és hőszigetelő alapvakolatra, s simított belső felületek díszítésére alkalmazhatóak.

Gördülő szemcsés nemes vakolat

Kapart nemes vakolat

Henger nemes vakolat

Titkunk: a stabil minőség!

Üzletünk védjegye a professzionális minőség, ezért olyan termékeket árulunk, mint a Revko, a Sziga-tech, a Graymix és a Baumit.

A Revco vakolatok régi és új épületek külső falazatainak díszítésére, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására kiválóan alkalmazható anyagok. Üzletünkben megtalálja a több éves tapasztalattal, szakképzett munkatársakkal rendelkező Sziga-tech cég termékeit, vakolatait, szigetelő anyagait, gipszkarton és hőszigetelő rendszereit is. 
Boltunkban a Graymix márkanév alatt forgalmazott termékek kiváló hazai alapanyagokból, Magyarországon készülnek, s megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.
A Baumit vakolatok széles alkalmazhatósága miatt kültéri falakra és hőszigetelő rendszerekre egyaránt használhatóak. A Kvarc vakolatok kiváló minőségű magyar termékek, melyek külső és belső térben, valamint hőszigetelő rendszerek fedővakolataként is alkalmasak.

 

Dokumentáció

A légáteresztő vakolatok hőszigetelő rendszerek mellé ajánlottak. Szilikon vagy szilikát alapanyaguk révén, megfelelő szellőzést biztosítanak a falaknak. Térjen be debreceni üzletünkbe, s válasszon kedvére!

nemesvakolat árak

Sziga -Tech Roll Plutz hengervakolat / színes287 Ft/m²
Sziga -Tech 1,5 mm-es kapartvakolat / színes612 Ft/m²
Revco Neo 1,5 mm-es kapart  vakolat / színes851 Ft/m²
Revco Vario  1,5 mm-es kapart professzionális vakolat, alapozóval / színes1 044 Ft/m²
Sziga Tech 1 mm-es lábazati vakolat1 292 Ft/m²
Revco Szlikon 1,5 mm-es kapart  vakolat, alapozóval / színes1 034 Ft/m²
A feltüntetett áraink bruttó árak!

nemesvakolat elválasztás

A vakolatok színeit üzletünkben azonnal ki tudjuk Önnek keverni!

Vakolat színkeverő

Öltöztesse otthonát termékeinkkel! – kültéri festékek széles palettájával várjuk!

A homlokzati színezőink alkalmazhatóak önálló felületképzőként nyers betonra vagy hagyományos vakolatalapra, a hőszigetelő rendszerek színezésére, valamint már meglévő és új épületek külső falazatainak díszítésére. Debreceni szaküzletünk terjedelmes színskálából ad választási lehetőséget. Fontos szempont még, hogy hőszigetelő rendszer festésénél nem ajánlatos sötét festéket alkalmazni a nyári nagy forróság miatt, ugyanis ekkor sérülhetnek a pigmentek.

A különböző minőségi festékek alkalmazásával otthonának külső falait teheti esztétikusabbá, miközben kialakíthatja egyedi, sajátos stílusát a lakása kapcsán is. A színek különböző jelentéseket hordoznak, s lehet, Önnek is jelent valamit egy-egy szín. Ha betér debreceni üzletünkbe, egészen biztos, hogy megtalálja azt a színt, amelyet keres, hiszen, a különböző színek, fényességi fokozatok, minták, felületek és speciális effektek variációinak száma végtelen, így szakboltunk kínálata eleget tud tenni az Ön egyedi elképzeléseinek is!
Kínálatunk között megtalálhatóak a festéshez és vakoláshoz szükséges kiegészítő termékek is, mint például az alapozók és impregnálók.

 

Ízléses épületdekorációk – otthonába visszük a fejlett technológiát!

Cégünknél bármely stílushoz megtalálja lakásának, épületének kültéri és beltéri díszítő elemeit, a díszlécektől a lakberendezési kiegészítőket. Egy egyszerűbb díszléccel is sokkal dekoratívabbá, de modern világítástechnikával egybekötve még hangulatosabbá válnak otthona külső- és belső terei.

Beltéri stukkók a dekoratív lakásért – Nálunk!

Holker díszléceink, oldalfali díszléceink, rozettáink és speciális díszléceink segítenek Önnek, hogy elegánsan dekoratív külsőt adjon otthona belső tereinek.

Esztétikus kültéri dizájn – keresse üzletünkben!

A beltéri díszlécek mellett nagy méretválasztékban, több típusban kaphatóak Nálunk kültéri díszlécek, valamint oszloplécek is, amelyek a nyílászárók két oldalát díszítik. Ezekből a kültéri díszlécekből és a hozzájuk tartozó konzolokból, oszloptalpakból állnak össze az ablakdíszítő szettek.