Nyílászárók

Csúcstechnológiás műanyag és fa nyílászárók – Nálunk!

Műanyag nyílászárók

A műanyag nyílászárók napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen számos praktikus előnyük mellett dekoratívak és könnyen kezelhetőek is. Üzletünkben elit technológiával készült, minőségi műanyag ajtókat és ablakokat is vásárolhat, melyek segítenek ízlésessé, modernné és komfortossá tenni otthonát!

A minőséget és kényelmet a Rehau ajtó-és ablakrendszerek garantálják!

nyílászáróA Rehau rendszerek leigázzak elődeiket, hiszen kategóriájukban a legjobb energiahatékonysággal rendelkeznek, kiváló a hanggátló berendezésük, könnyedén tisztíthatóak, betörésbiztosak, s nem utolsó sorban elegánsak, és stílusos megjelenést biztosítanak lakásának!
Az üzletünkben megvásárolható Rehau termékek segítenek az energiaveszteség csökkentésében, így környezetkímélő funkciójuk is jelentős. Az energia-megtakarítást a kiváló hőszigetelési érték teszi lehetővé, így ha az általunk forgalmazott ablakrendszert választja, felkészítheti otthonát a jövő megpróbáltatásaira!

A maximális komfort nem luxus többé! Debreceni üzletünkben Ön is szert tehet az egyedülálló hő-és hangszigeteléssel rendelkező ablakokra, ajtókra, melyek biztosítják Önnek a pihentető nyugalmat, optimális biztonságot nyújtanak a betörők ellen, valamint könnyedén és kényelmesen nyithatóak és zárhatóak! Kell ennél több?

Vigye a letisztult dizájnt otthonába a Rehau Euro-Design 70, Euro-Design 86 és a Brilliant Design profilokkal!

Az üzletünkben megvásárolható Rehau ablakrendszerekkel lakása külső képét teheti dizájnossá. Ezeknél a profiloknál az elsődleges szempont a látvány és az igényes megjelenés volt, ezáltal számos szín- és formavariáns, alakváltozat áll az Ön rendelkezésre. A nyílászárók alumínium rátétlemeze hozzájárul ahhoz, hogy a Nálunk kapható ajtók és ablakok igényesen illeszkedjenek az alumínium homlokzathoz, más tónusú homlokzat esetén pedig kiemeltté váljanak.

nyílászáróink árai

Profil: REHAU "A" kategóriás 70 mm-es szélességű, 5 légkamrás hőhídmentes, UV álló színtartó, ütésálló PVC  FEHÉR       
Vasalat: ROTO biztonsági vasalat rendszer       
Merevítés: horganyzott acél 1,8mm       
Üvegezés: Ultratherm 4+16+4 mm hőszigetelt Low-e Ug=1,0 W/m2K argon töltés       
Garancia: 10év

90x 120 Bukó-nyíló19 330 Ft/db
120 x 120 Bukó-nyíló26 075 Ft/db
120x 150 Bukó-nyíló30 160 Ft/m²
150x 150 Bukó-nyíló34 646 Ft/m²
A feltüntetett árak az ÁFA-t NEM tartalmazzák!

nyílászáró elválasztó


A megkapó megjelenés mellett ezek a rendszerek a hőszigetelés tekintetében is kiállják a próbát, így ha üzletünkben válogat ezekből a profilokból, egész évben élvezheti a kellemes klímát, sőt, télen jelentős mértékben faraghat a fűtésszámlájából is! Az innovatív gondolkodásmóddal, a gyakorlatias, hozzáértő gyártási technológiával, s vásárlóbarát árkategóriával segítünk Önnek, hogy a Rehau által megtalálja, amire vágyott: az innovatív, igényes, s komfortos műanyag nyílászáró rendszereket!

Rehau Euro 70 Design
Hőszigetelési értékek:
tokszerkezet Uf=1,3 W/m²K
üvegszerkezet Ug=1,0 W/m²K

Rehau Brillant 80 Design
Hőszigetelési értékek:
tokszerkezet Uf=1,3 W/m
²K
üvegszerkezet Ug=1,0 W/m²K

Rehau Euro 86 Design
Hőszigetelési értékek:
tokszerkezet Uf=1,1 W/m
²K-ig
üvegszerkezet Ug=0,7 W/m²K

 

Műanyag nyílászárók

Válassza a természet ajándékát! Vásároljon Nálunk fa ajtót és ablakot!

A fát mint nyersanyagot az emberiség ősidők óta sok mindenre használja. Világításra, hőtermelésre, vagy kihasználva mechanikai tulajdonságait, eszközöket, műalkotásokat, járműveket, építményeket, épületeket hoz létre belőle.
Üzletünkben különböző fával megmunkált nyílászárók is az Ön rendelkezésére állnak! Választhat domborüvegű vagy tükrözött betétekkel, színezett vagy homokfújt üveggel rendelkező ajtók közül, sőt, egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni! 

Ön tud a fa nyílászárók előnyeiről?

Ha Ön ragaszkodik a természetes, tradicionális alapanyagokhoz, válasszon fa nyílászárókat üzletünkben! Hogy miért is előnyös a fa alapanyag?  Mert az egyik legjobb hőszigetelő anyag, s számos felhasználhatósági módja mellett történelme van! A fa termékek gyártása során a legkisebb az energiafelhasználás, s jelentéktelen a környezetterhelés. A fának jó hő- és hangszigetelése van, s rendszeres karbantartás esetén minőségét korlátlan ideig megőrzi! Egy természetes, megújuló alapanyagról van szó, mely újrahasznosítható.
Tegyen szert debreceni üzletünkben a kiváló minőségű nyílászárókra! Térjen be Hozzánk, szaktanácsadással és kibővült termékpalettával várjuk!

fa nyílászáró

Árnyékolástechnika korszerűen

A fény szabályozása minden évszakban fontos. A modern árnyékolók nem csak begyűjtik a nap melegét, de gondoskodnak a hővédelemről is. Az árnyékolás legfontosabb feladata tehát a megfelelő lakókomfort és a munkahelyi ergonómia megteremtése nyáron és télen egyaránt. Erre a feladatra számos külső és belső árnyékolók szolgálnak, típusukból adódóan mégis különböznek egymástól. Cégünk minden igénynek és stílusnak megfelelő árnyékolókat kínál, akár automata motoros kivitelben is.

Hatékony külső fényszabályozást kínálunk!

A redőnyök a külső árnyékolók legtökéletesebb megoldásai, mert télen-nyáron védik az Ön otthonát. Ugyanakkor nemcsak a hangszigetelésben játszanak jelentős szerepet, hanem télen a hőszigetelésben is, hiszen akár harmadával csökkenthetik a fűtési költséget!

A redőnyök két csoportját a műanyag és az alumínium redőnyök alkotják. Legyen bármelyik, Nálunk megtalálja a leghatékonyabb megoldást!
Önnek fontos a kényelme? Komfortos belső árnyékoló rendszereinkben nem fog csalódni!
Belső árnyékolóink akár 100%-os sötétítésre is képesek, azonban a hővédelemre önállóan csak kis mértékben alkalmasak. A szalagfüggöny egyike a legnépszerűbb fényszabályozóknak, a könnyen elforgatható lamelláinak köszönhetően kellemes atmoszférát teremt a kívánt fényviszonyok mellett. A tokozott kazettás roletták elrejtve a szerkezetüket dekoratív megjelenést biztosítanak. Széles, színes textíliaválasztékokból elegáns és esztétikus variációk állíthatók össze az Ön lakásába. Alumínium rétegű textíliáknál az UV sugarak sem jutnak be lakásába.

A reluxa alkalmazható lakóépületek és irodák árnyékolására egyaránt. Egyszerű kezelése és hosszú élettartama miatt az egyik legkedveltebb árnyékoló berendezés. Legnagyobb előnye a hagyományos árnyékolása mellett az, hogy ideálisan tudja a fényt szabályozni.
Az árnyékoló berendezéseknek tehát nem csak nap- és hővédelmük miatt van jelentős szerepük, fontos a dekorációs, esztétikai megjelenésük is.